FORNØYD: Hedvig Wessel var glad etter karrierebeste i kulekjøring. På bildet er hun dermed ikke like blid, hun gikk nemlig på trynet under OL i Sotsji. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB Scanpix
FORNØYD: Hedvig Wessel var glad etter karrierebeste i kulekjøring. På bildet er hun dermed ikke like blid, hun gikk nemlig på trynet under OL i Sotsji. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / NTB ScanpixVis mer

Hedvig Wessel med karrierebeste i kulekjøring

- Utrolig gøy.

Hedvig Wessel kjørte ned til 8.-plass i lørdagens verdenscuprenn i fristil kulekjøring i Japan.

Det er det beste hun har gjort i den disiplinen noen gang. Fra tidligere har hun en åttendeplass i parallell kulekjøring i neste års VM-bakke i Østerrike.

- Dette var utrolig gøy. Jeg klarte å gjøre det jeg gjør på trening i konkurranse. Egentlig har jeg kjørt stabilt her borte hele tiden, og jeg tok med meg en god følelse inn i rennet. Det gir enorm inspirasjon å få en slik plassering foran resten av sesongen og for fremtiden, sa Wessel.

Landslagssjef David Kantermo var også fornøyd med prestasjonen til Wessel.

- Det var veldig moro for Hedvig å få en slik plassering i en slik krevende bakke. Hun kjørte også en veldig bra kvalifisering (9.-plass), men så la hun inn et ekstra gir i finalen der hun kjørte raskere og enda bedre teknisk. Det er moro at hun endelig begynner å få resultater etter all treningen hun har lagt ned, sa landslagssjef Kantermo.

(NTB)