Martin Ødegaard ute med brudd

Heerenveen-ekspert tror Ødegaard reiser tilbake til Real Madrid

En Heerenveen-kjenner tror ikke Martin Ødegaard blir lenge i Nederland etter fotbruddet. 19-åringen går på krykker etter uhellet søndag.

SKADET: Martin Ødegaard pådro seg et brudd i mellomfotsbeinet i en kamp mot Heracles. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKADET: Martin Ødegaard pådro seg et brudd i mellomfotsbeinet i en kamp mot Heracles. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Reporteren Anne Roel van der Meer dekker Heerenveen for avisen Leeuwarder Courant. Han vet det meste som skjer i klubben.

- Jeg tror det er sannsynlig at Ødegaard reiser til Madrid med det første. Jeg vil tro Real vil følge ham opp. Det er helt usannsynlig at Martin Ødegaard spiller flere kamper for Heerenveen, sier van der Meer til NTB.

Ødegaard pådro seg et brudd i et mellomfotsbein i kampen mot Heracles søndag. 19-åringen prøvde å fortsette kampen, men måtte gi tapt og haltet av banen etter å ha holdt seg til vristen.

- Han må trolig vente seks uker før han kan belaste foten. Så trenger han trolig også ytterligere opp mot halvannen måned før han kan spille fotball for fullt, sier van der Meer og fortsetter.

- Det var en voldsom hype da Martin kom hit (januar 2017). Han er en god fotballspiller med en strålende teknikk, innimellom ser vi litt Lionel Messi i ham. Men vi hadde ventet oss litt mer av ham, ikke minst i form av noen flere mål og assist.

Ødegaards avtale med Real Madrid skal løpe til sommeren 2021. Det meste tyder på at han lånes ut fra storklubben i løpet av sommeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer