Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo kobles til Juventus

Heftige spekulasjoner rundt Ronaldos framtid

Hevder superstjerna nærmer seg en overgang til Juventus.

PÅ VEI BORT? Cristiano Ronaldo skal etter sigende være på vei bort fra Real Madrid. Foto: REUTERS/Tatyana Makeyeva
PÅ VEI BORT? Cristiano Ronaldo skal etter sigende være på vei bort fra Real Madrid. Foto: REUTERS/Tatyana Makeyeva Vis mer

Cristiano Ronaldo og Portugals VM-spill ble kortlivet denne gangen. Laget fra den iberiske halvøy røk mot Uruguay i åttedelsfinalen.

Ronaldo selv har vært hemmelighetsfull rundt egen framtid helt siden Champions League-finalen i mai. Real Madrid vant, men Ronaldo satte en demper på gleden da han uttalte at framtiden er uviss.

Omtrent hver eneste sommer er det spekulasjoner rundt Ronaldo og hans klubbframtid. I år dreier det seg om Juventus. Etter at Portugal røk ut av VM, slo den italienske avisa TuttoSport stort opp at 33-åringen ønsket seg til den italienske storklubben.

Den Madrid-baserte avisen AS melder torsdag at en overgang er nært forestående.

VM-STUDIO: Langrennsstjerna Petter Northug, Allsvenskan-legende Dulee Johnson og komiker Håvard Lilleheie gjester Dagbladets VM-sending i dag når Sverige møter Sveits. Programleder: Øyvind Godø. Foto: Stian Pedersen Vis mer

Klubbene må bli enige

Sportsavisa mener å vite at det bare mangler at klubbene blir enige. Ronaldo skal være helt oppsatt på å forlate Real Madrid innen noen dager.

Marca meldte onsdag at Florentino Perez har innkalt Ronaldos agent Jorge Mendes til hastemøte, der de skal diskutere 33-åringens framtid. Avisa skriver at det «usannsynlig» at han fortsetter å være Real Madrid-spiller, da han føler seg uønsket og mistrives i klubben.

Dessuten skal forholdet til Florentino Perez ha kjølnet.

Ifølge Sky Sports skal budet være på 88 millioner pund - i underkant av 950 millioner kroner. Ifølge BBC setter da Juventus også ny overgangsrekord. De betalte 79 millioner pund for Gonzalo Higuain i fjor.

Ronaldos kontrakt med Real Madrid strekker seg til 2021.

Mange rykter

Men som nevnt: Det er ikke første gang Ronaldo kobles til en annen klubb, uttrykker misnøye med Real Madrid og klubbpresident Florentino Perez, eller tilsynelatende er «timer unna en signering».

I fjor sommer måtte Bayern München ut og dementere rykter om at portugiseren var på vei til klubben. «Dagens bløff», kalte den tyske klubben det.

Da skal ryktene ha kommet som følge av at Ronaldo var under etterforskning for skattesnusk. Rett før VM-starten ble han dømt til to års betinget fengsel. Stjernespilleren skal ha sagt seg skyldig i skatteunndragelse og må betale 175 millioner kroner i bot.

En annen klubb Ronaldo har blitt heftig lenket til de siste årene, er gamleklubben Manchester United. De skal tilsynelatende ha økonomiske muskler til å betale hva det koster å hente Ronaldo, som er kåret til verdens beste spiller fem ganger.