Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hegerberg-dobbel i cupen

Da Lyon tok seg til semifinale.

TO MÅL: Ada Hegerberg ladet opp til OL-kvalifiseringen i Nederland med to mål da Lyon enkelt tok seg til semifinale i den franske cupen. Dijon ble slått 6-0. Her er Hegerberg i aksjon under en tidligere anledning. Foto: AFP / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
TO MÅL: Ada Hegerberg ladet opp til OL-kvalifiseringen i Nederland med to mål da Lyon enkelt tok seg til semifinale i den franske cupen. Dijon ble slått 6-0. Her er Hegerberg i aksjon under en tidligere anledning. Foto: AFP / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer

Ada Hegerberg ladet opp til OL-kvalifiseringen i Nederland med to mål da Lyon enkelt tok seg til semifinale i den franske cupen. Dijon ble slått 6-0.

Et reservepreget Lyon-laget slet med å komme i gang og ledet bare 1-0 ved pause mot 2.-divisjonslaget Dijon. Hegerberg ble byttet inn i det 55. minutt og brukte bare noen minutter på å gjøre både 2-0 og 3-0.

Til slutt ble det en overlegen seier.

Hegerberg ble byttet inn for Lotta Schelin, som står på motsatt side av banen når Norge møter Sverige i første OL-kvalifiseringskamp i Rotterdam onsdag. Nederland og Sveits er øvrige motstandere.

I den franske cupen blir det semifinale mot Rodez, som lørdag slo ut Guingamp etter 2-2 og straffesparkkonkurranse. Paris Saint-Germain er også i semifinale, mens Montpellier møter St. Maur i kvartfinale søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram