Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hegerberg forbanna etter Sverige-tap: - Vi var sløve

Caroline Graham Hansen er optimist.

SKUFFET:  Ada Hegerberg hadde flere store sjanser, men måtte gi tapt mot Sverige.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SKUFFET: Ada Hegerberg hadde flere store sjanser, men måtte gi tapt mot Sverige. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Norge - Sverige 0-1

ROTTERDAM (Dagbladet): De trodde de kunne vinne, de mente de skulle få det til, men de evnet ikke å levere. Norges fotballjenter er ikke bare skuffet etter tapet for Sverige. De er også veldig frustrerte.

- Vi tapte for mange dueller, sier Caroline Graham Hansen til Dagbladet.no.

Når det blir sånn sitter heller ikke offensiven. Og derfor tok det lang tid før vi fikk til noe skikkelig spill før pause.

- Når det er sagt — jeg synes vi reiste oss bra.

Men ikke bra nok.

Og det er Norges beste også enig i. For når det tar nøyaktig en halvtime før den offensive planen settes i verk gjennom en pasning fra Trine Rønning til Caroline Graham Hansen, da er det noe som er feil.

Og grunnen er Sveriges scoring.

- Den preget oss, det så alle. Vi begynte å stresse og ble mer og mer gira ettersom tida gikk. Og det forverret seg jo lenger tid det gikk mellom de gode angrepene. Jeg skjønner at jentene ble frustrerte.

- Nå blir det vanskelig?

- Ja, men ikke umulig. Vi må bruke dette tapet til noe godt. Vi må bruke det som motivasjon til de to kampene som gjenstår. For det er ikke over, jeg har ikke tro på Sverige selv om de slo oss, og når vi trenger to seirer så pleier vi å levere det i turneringer. Så jeg har ikke gitt på.

- På ingen måte, sier Caroline Graham Hansen.
    
Ada Hegerberg har heller ikke det. Gitt opp. Men hun er forbannet og veldig skuffet.

- Vi var sløve fra start, sier hun.

- Og så misset vi i markeringene foran mål. Resultatet av det ble at baklengsmålet preget oss. Men vi kan ikke grave oss ned. Da har vi tapt allerede.