Ada Hegerberg ba Gianluigi Buffon i bryllupet

Hegerberg inviterte superstjerna i bryllupet

Den norske fotballstjernen Ada Hegerberg har like godt bedt den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon til bryllupet sitt.

VERDENS BESTE: Ada Hegerberg går inn i historiebøkene som den første kvinnen som har vunnet Gullballen. Nå har hun bedt mannen som i en årrekke har vært ansett som en av verdens beste keepere i bryllupet sitt. Foto: REUTERS/Emmanuel Foudrot/File Photo
VERDENS BESTE: Ada Hegerberg går inn i historiebøkene som den første kvinnen som har vunnet Gullballen. Nå har hun bedt mannen som i en årrekke har vært ansett som en av verdens beste keepere i bryllupet sitt. Foto: REUTERS/Emmanuel Foudrot/File Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hegerberg, som spiller i franske Lyon, la ut et bilde av seg selv og PSG-målvakten Buffon på Instagram. Han har tydeligvis vært hennes store helt som ung og lovende fotballspiller, og hun la ut bilde i forbindelse med Buffons bursdag.

«Gratulerer med dagen til den ekte helten! Du har vært en inspirasjon for meg gjennom hele min ungdom – en klasseperson, som spiller og ikke minst som menneske. (Jeg tok helt av og inviterte ham til bryllupet mitt)», skriver Hegerberg om keeperen som rundet 41 år mandag.

Hegerberg skal gifte seg med sin forlovede, den norske fotballproffen Thomas Rogne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer