Norsk duell i finalen

Hegerberg mot Graham Hansen i mesterligafinalen

Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen møtes i mesterligafinalen i fotball etter at henholdsvis Lyon og Wolfsburg avanserte fra semifinalen søndag.

TOK SEG TIL FINALE: Både Caroline Graham Hansen(avbildet) og Ada Hegerberg tok seg til mesterligafinalen søndag. Dermed blir det en helnorsk duell u finalen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TOK SEG TIL FINALE: Både Caroline Graham Hansen(avbildet) og Ada Hegerberg tok seg til mesterligafinalen søndag. Dermed blir det en helnorsk duell u finalen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ada Hegerberg gikk av banen uten mål i mesterligasemifinalen mot Manchester City, men det betød lite ettersom Lucia Bronzes 1-0-scoring sendte Lyon til finalen.

Wolfsburg hadde 3-1 å gå på mot Maren Mjelde og Maria Thorisdottirs Chelsea før kampen i Tyskland søndag, og Graham Hansens lag gjorde jobben og vant hjemmeoppgjøret 2-0 etter scoringer fra Pernille Harder og Ewa Pajor.

Graham Hansen ble tatt av banen etter 72 minutter, mens både Thorisdottir og Mjelde spilte hele kampen for London-klubben.

Det betyr at Lyon og Wolfsburg møtes i finalen, og to av de aller beste spillerne på kvinnesiden i Norge møtes samtidig til duell.

Rekordjagende Hegerberg

I Lyon ble Bronzes' scoring den avgjørende. Oppgjøret i Manchester forrige uke endte 0-0, men Bronzes scoring etter 17 minutter i Lyon ble tungen på vektskålen for Hegerberg som spilte hele kampen søndag for sitt franske lag.

- Det går ikke an å beskrive følelsen. Det er helt enormt. Men vi må vinne finalen også. Nå må vi nullstille, sier Hegerberg ifølge VG.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer