Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvinnefotball:

Hegerberg og Graham Hansen nominert til verdenslaget

I godt selskap.

KAN HAVNE PÅ VERDENSLAGET: Caroline Graham Hansen (til venstre) og Ada Hegerberg (bak). Her med Kristine Hegland og Ingvild Stensland. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KAN HAVNE PÅ VERDENSLAGET: Caroline Graham Hansen (til venstre) og Ada Hegerberg (bak). Her med Kristine Hegland og Ingvild Stensland. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen er de eneste norske spillerne som er nominert til spillerorganisasjonen FIFpros verdenslag for kvinner for 2016.

Graham Hansen og Hegerberg er blant 55 kvinnelige fotballspillere som kan bli blant de elleve beste i verden.

Det skal stemmes fram elleve spillere av fem målvakter, 20 forsvarere, 15 midtbanespillere og 15 angrepsspillere. Blant annet bråkebøtta Hope Solo er blant utøverne som kan vinne.

På kvinnedagen 8. mars blir vinnerne presentert.

Skadepreget Graham Hansen

Hegerberg spiller for tiden i Lyon, der hun har hatt stor suksess. På nyåret ble hun her hjemme kåret til Årets kvinnelige utøver på Idrettsgallaen, mens hun i høst ble kåret til Årets spiller i Europa under en UEFA-galla.

I fjor sommer møtte Hegerbergs Lyon og Graham Hansens Wolfsburg i Champions League-finalen.

Dessverre hadde Graham Hansen pådratt seg en skade og fikk ikke spille finalen. Dette var en av hennes mange skader, men 22-åringen har kjempet seg tilbake hver gang.

I slutten av oktober brakk hun leggbeinet, men mandag gjorde hun comeback for Wolfsburg igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media