Lyon knuste Avaldsnes i Champions League

Hegerberg-perle da Lyon knuste Avaldsnes

Avaldsnes var sjanseløse på avansement i mesterligaen, og tapte stort mot Ada Hegerbergs Lyon. LSK Kvinner er klar for åttedelsfinale etter sterk borteseier.

SCORET: Ada Hegerberg scoret et perlemål mot Avaldsnes. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
SCORET: Ada Hegerberg scoret et perlemål mot Avaldsnes. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lyon hadde en 2-0-ledelse å gå på fra første kamp, og brukte kort tid på å øke ledelsen hjemme i Frankrike. Amel Majri gjorde 1–0 allerede etter åtte minutter, og da ble det vrient for Avaldsnes, som er nummer ni i Toppserien.

22 minutter var spilt da Avaldsnes-keeper Line Johansen glapp et skudd i mål. Det ble først ført som selvmål, men Lyons franske stjerne Eugénie Le Sommer ble kreditert målet. Le Sommer gjorde også 3–0 da hun plukket opp en løs ball og hamret den i hjørnet bak Johansen.

Hegerberg-dobbel

Ada Hegerberg hadde et par forsøk i 1. omgang, men først etter hvilen løsnet det for den norske stjernespissen. Ti minutter etter pause satte hun inn sin første scoring for dagen, men etter 81 minutter viste hun virkelig hva hun kan.

Hegerberg fikk ballen på omtrent 25 meter, tok med seg ballen inn i banen og banket den i mål. Dermed ble det 5–0 til Lyon, og Avaldsnes er ute etter 0-7-tap sammenlagt.

Haavi ble matchvinner

I Russland hadde LSK Kvinner 3–0 å gå på fra hjemmekampen mot russiske Zvezda 2005. kampen var lenge målløs i 52 minutter, men da feide Emilie Bosshard Haavi all tvil til side. Hun scoret kampens eneste mål, og sørget for en sterk 1-0-seier for årets norske seriemester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer