Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ada Hegerberg i intervju med SVT

Hegerberg svarer på kritikken: - Jeg blir stemplet som en primadonna

Snakker ut i svensk avis.

Snakker ut: Ada Hegerberg, her fra 16-delsfinalen i Champions League kvinner mellom Avaldsnes og Lyon på Haugesund stadion.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Snakker ut: Ada Hegerberg, her fra 16-delsfinalen i Champions League kvinner mellom Avaldsnes og Lyon på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et intervju med SVT tar Ada Hegerberg til motmæle mot kritikken og mener folk har et feil inntrykk av henne etter at hun trakk seg fra landslaget.

Det har stormet rundt stjernespilleren etter at hun i fjor sa nei til videre spill for Norges kvinnelandslag i fotball. Hegerberg trakk seg etter et skuffende EM sett med norske øyne.

Nylig kom hun i fokus etter å ha fjernet de norske landslagsjentene i sosiale medier i etterkant av Norges VM-avansement.

- Det er veldig interessant at når temaet kommer opp, så blir jeg stemplet som en primadonna, at jeg setter meg foran laget, og det blir mye snakk om ego. Det er egentlig tatt helt ut av sammenheng og er helt feil, sier Hegerberg i et eksklusivt intervju med SVT.

Landslagstrener Martin Sjögren har tidligere uttalt at Hegerberg selv må ta initiativ til en eventuell Norge-retur, men stjernespilleren er ikke interessert i å ikle seg landslagstrøya igjen.

- Det visste jeg var en konsekvens av valget mitt. At landslaget vinner kamper eller ikke, forandrer ingenting. Denne beslutningen var veldig viktig for meg å ta for å være tro mot meg selv, sier Hegerberg videre i intervjuet med den svenske rikskringkasteren.

Hegerberg er en av tre kandidater til FIFA-prisen for årets kvinnelig spiller i verden.

Hele Norges coronakart