Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lyon - Paris:

- Hegerberg syk før Champions League-finalen

Starter finalen likevel.

STARTER: Ada Hegerberg starter for Lyon i CL-finalen, men har vært syk døgnet før. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
STARTER: Ada Hegerberg starter for Lyon i CL-finalen, men har vært syk døgnet før. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stjernespiss Ada Hegerberg og Lyon spiller Champions League-finale mot Paris Saint-Germain i kveld klokka 20.45.

Men oppladningen til Hegerberg har vært av den dramatiske sorten, ifølge NRK.

Hegerberg skal ha blitt syk rett før finalen, men hun skal likevel være frisk nok til å starte, ifølge Uefa som har publisert startoppstillingen.

Hegerberg skal ha følt seg uvel og blitt undersøkt av lege tidligere i dag.

Ifølge NRK skal Hegerberg brått ha begynt å føle seg dårlig i går. Hun kastet opp og det ble en søvnløs natt.

Uansett: Lyon og Hegerberg kan løfte CL-trofeet for andre gang på rad dersom de vinner i kveld. I finalen i fjor ble den norske spissen den store helten.

Slik starter Lyon: Bouhaddi - Mbock, Buchanan, Renard, Majri - Abily, Kumagai, Marozsán - Morgan, Hegerberg, Le Sommer.

PRISDRYSS: Ada Hegerberg fra Sunndal ble kåret til årets kvinnelige fotballspiller av UEFA i 2016, nå har også BBC valgte å hylle toppscoreren. Video: NTB Scanpix. Vis mer

Hegerberg har allerede tidligere i uka sanket ett trofé.

Den britiske TV-giganten BBC kåret Hegerberg til årets kvinnelige fotballspiller for 2017. Vinneren av den årlige og høythengende prisen er stemt fram av fotballfans fra hele verden.

- Det er en stor ære å vinne med så mange store fotballspillere på listen over nominerte. Dette gir et løft, en god følelse og mye selvtillit etter alt arbeidet jeg har lagt ned på trening hver dag, sier Hegerberg.

– Dette føles spesielt med tanke på at mennesker fra så forskjellige kulturer og land har stemt fram vinneren av dette trofeet. Det er en kjempemotivasjon i seg selv, tilføyer den norske Lyon-stjernen.

Champions League-finalen i kveld starter klokka 20.45.

Hele Norges coronakart