Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heggem: - Ingen panikk

Liverpool- Derby 1-2. Vegard Heggem (23) rekker ikke fram og må se Paulo Wanchope stange inn Derbys andre mål på Anfield Road. Tre tapte poeng mot Lars Bohinens Derby betyr at Liverpool er i ferd med å hektes av helt i toppen av Premier League.

Den samme Liverpool-melodien ser ut til å gjenta seg. Laget taper hjemmepoeng mot lag de bør slå for å henge med i gullkampen. Etter en ligastart med 10 poeng på fire kamper, har rødtrøyene bare plukket 6 poeng på de siste åtte kampene.

Likevel vil ikke Vegard Heggem være med på at det nærmer seg krise for klubben som jager sitt første ligagull siden 1989/90-sesongen.

- Det er ingen grunn til panikk. Mot Derby spiller vi en bra kamp, og burde absolutt ha vunnet. De scorer på sine to første sjanser - og da blir det vanskelig, sier Vegard til Dagbladet.

Trønderen var en av tre nordmenn som spilte fra start på Anfield-graset i går ettermiddag. Lars Bohinen var mest fornøyd etter 90 minutter. Bohinen spilte til en åtter på spillerbørsen og var sterkt delaktig i seieren. Men det kostet. Etter kampen hadde Bohinen vondt i ankler, kne og legger. Særlig fikk han merke en tackling av Jamie Redknapp.

- Det er den verste tacklinga jeg har opplevd. Den var helt kriminell. Både leggskinn og strømpe raknet, forteller Bohinen. Etter gårsdagens trepoenger er Derby oppe på femteplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media