Heggem: - Ingen panikk

Liverpool- Derby 1-2. Vegard Heggem (23) rekker ikke fram og må se Paulo Wanchope stange inn Derbys andre mål på Anfield Road. Tre tapte poeng mot Lars Bohinens Derby betyr at Liverpool er i ferd med å hektes av helt i toppen av Premier League.

Den samme Liverpool-melodien ser ut til å gjenta seg. Laget taper hjemmepoeng mot lag de bør slå for å henge med i gullkampen. Etter en ligastart med 10 poeng på fire kamper, har rødtrøyene bare plukket 6 poeng på de siste åtte kampene.

Likevel vil ikke Vegard Heggem være med på at det nærmer seg krise for klubben som jager sitt første ligagull siden 1989/90-sesongen.

- Det er ingen grunn til panikk. Mot Derby spiller vi en bra kamp, og burde absolutt ha vunnet. De scorer på sine to første sjanser - og da blir det vanskelig, sier Vegard til Dagbladet.

Trønderen var en av tre nordmenn som spilte fra start på Anfield-graset i går ettermiddag. Lars Bohinen var mest fornøyd etter 90 minutter. Bohinen spilte til en åtter på spillerbørsen og var sterkt delaktig i seieren. Men det kostet. Etter kampen hadde Bohinen vondt i ankler, kne og legger. Særlig fikk han merke en tackling av Jamie Redknapp.

- Det er den verste tacklinga jeg har opplevd. Den var helt kriminell. Både leggskinn og strømpe raknet, forteller Bohinen. Etter gårsdagens trepoenger er Derby oppe på femteplass.