Heggem: - Riise får mange sjanser

Vegard Heggem tror John Arne Riise får mange sjanser i førsteelleveren i Liverpool på grunn av den høye overgangssummen.

Ifølge engelske aviser betaler Liverpool 58 mill. kroner Riise. En uvanlig høy sum for en 20-åring uten fast plass verken på klubblaget Monaco eller landslaget.

Liverpools skadde høyreback skriver på sin Icons-hjemmeside at det tyder på at klubben virkelig vil satse på nordmannen.

- I og med at han kommer til klubben for en ganske betydelig sum, vil det automatisk bety at han får mange sjanser på førstelaget. Så dette er en flott mulighet for John Arne til å ta nok et skritt i en allerede imponerende karriere, skriver Heggem.

Seks norske spillere har vært innom Liverpool de siste årene. Med Frode Kippe og Heggem på plass blir Riise den tredje nordmannen i stallen foran sesongstart 19. august.

- Jeg ønsker ham lykke til og skal backe han opp så godt jeg kan, hvis det blir nødvendig, skriver Heggem som tror Riise har det som skal til for å glede manager Gerard Houllier.

- Det inntrykket jeg har er at han er veldig seriøs og profesjonell, og at han har høye ambisjoner. Alt dette er egenskaper som Houllier setter svært høyt, så jeg er ikke overrasket over at sjefen ønsker sunnmøringen med på laget.

(Dagbladet.no)