Heggem bekymret for fremtida

Vegard Heggem måtte ut med strekkskade allerede etter tre minutter av lørdagens oppgjør med Derby på Pride Park. Nå frykter Liverpool-spilleren nok et langt skadeavbrudd.

- Det er omtrent ett år siden jeg fikk denne skaden første gang. Jeg har hatt diverse eksperter som har sett på skaden, men det er ingen som har funnet noen oppskrift ennå, skriver Heggem på sin egen hjemmeside.

Lårstrekken (hamstring) er den samme som Heggem pådro seg i EM i sommer. Den gang fikk han skaden i en spurtduell. Denne gang slo han opp skaden da han skulle slå en pasning.

- Da jeg prøvde å spille ballen med utsiden av foten til Gary McAllister, kjente jeg hamstring med en gang. Det var så vondt at jeg skjønte at det var umulig å fortsette, skriver 25-åringen.»

Hardt tilbakeslag

Den tidligere Rosenborg-spilleren tok seg god tid etter skaden han pådro seg i sommer. Målet var å hindre nye tilbakeslag.

- Jeg tror ikke jeg kom for tidlig tilbake. Alle de medisinske rådgiverne hadde gitt meg grønt lys til å spille kamper for lenge siden. Dessuten hadde jeg meget grundig oppvarming foran avspark, der jeg hadde diverse tøyninger og gikk gjennom mitt vanlige program, skriver landslagsspilleren.

Manglende diagnose

Heggem frykter nå at skaden skal forfølge han karrieren igjennom.

- Denne skaden har virkelig blitt et mareritt for meg. Det er svært vanskelig å finne ut hva det er som utløser den, skriver Heggem som likevel prøver å holde humøret oppe.

- Det er bekymringsfullt for en kar på 25 å være mer eller mindre konstant ute i et år med samme skade. Man må likevel prøve å holde humøret oppe. Det hjelper ikke å henge med hodet for lenge, avslutter Liverpool-spilleren.

<B>LANGTIDSSKADD:</B> - Det er bekymringsfullt for en kar på 25 å være mer eller mindre konstant ute i et år med samme skade. Man må likevel prøve å holde humøret oppe, mener Liverpool-spilleren.