- Heggem blir stor stjerne

NEWCASTLE (NTB): - Vegard Heggem kommer til å bli stor Liverpool-stjerne, sier den tidligere danske Liverpool-spilleren Jan Mølby til NTB.

Mølby jobber nå som ekspertkommentator for en tv-stasjon i England. Han har sett Liverpools tre seriekamper i høst og en treningskamp i Danmark i sommer. Den gamle midtbanestrategen sparer ikke på rosen av Heggem.

- Han har hatt en flott start i Liverpool-drakten, og har virkelig imponert meg. Spesielt har han vist seg fram offensivt, men mot Newcastle i dag fikk vi se hans defensive kvaliteter også. Med den farten han har slipper han nesten ingen forbi seg, mener Mølby.

Dansken har også klare synspunkter på situasjonen for de andre nordmennene i Liverpool. Mot Newcastle. I dag var Heggem den eneste som var i aksjon. Bjørn Tore Kvarme ble sittende på benken i samtlige 90 minutter, mens Øyvind Leonhardsen og Stig Inge Bjørnebye ikke engang var med i troppen.

- Liverpool har en stor og sterk stall, og jeg tror det blir svært vanskelig for Kvarme og Bjørnebye å spille seg inn. Leonhardsen synes jeg har vært uheldig, og han får neppe sjansen igjen nå som laget fungerer såpass godt, sier Jan Mølby til NTB.