Heggem fikk kjeft

SHEFFIELD (Dagbladet): Sheffield Wednesday- Liverpool 1- 2. Manager Gerard Houllier var langt fra fornøyd med Vegard Heggems innsats. Manageren var faktisk så irritert at han tilbakekalte Dagbladet for å moderere sine første uttalelser.

- Vegard Heggem var langt fra god nok i dagens kamp. Det han viste på banen lå langt under hva man kan forlange av en Liverpool-spiller. Jeg vet han kan bedre enn det han presterte her, sier manager Gerard Houllier til Dagbladet etter seieren mot Sheffield Wednesday.

Angret seg

Noen minutter seinere tok Houllier kontakt med Dagbladet for å understreke at den norske forsvarsspilleren fortsatt har hans fulle tillit, og at den dårlige innsatsen skyldes sesongstart og mangel på kamptrening.

- Jeg kjenner Vegard som en seriøs god og stabil spiller, så ikke gjør altfor mye ut av denne kampen. Vi vant den og det er det viktigste, sier Houllier til Dagbladet.

- Betyr innsatsen i dag noe for Heggems plass på førstelaget framover?

- Nei, Vegard har plass på laget og skal spille nye kamper, sier Houllier.

Heggem sjøl ville ikke si noe om innsatsen da han kom ut av garderoben etter matchen.

Verken stig Inge Bjørnebye eller Bjørn Tore Kvarme var i Liverpools tropp under kampen mot Sheffield Wednesday. Gerard Houllier sier til Dagbladet at Bjørnebye foreløpig ikke er inne på førstelaget.

Det skaper grobunn for spekulasjoner om at flere norske spillere vil følge i Øivind Leonhardsens fotspor og forlate Liverpool-skuta.

Liverpool-sjefen var fornøyd med at laget vant det han betegner som en viktig psykologisk seier, men lenge trodde han på poengdeling. Særlig misfornøyd var han med første omgang.

Fowler ordnet opp

Det løsnet ikke før Robbie Fowler dundret ballen i nettet bak Sheffield Wednesdays målmann Pavel Srnicek i det 75. minuttet.

Ti minutter seinere klarte Liverpool å bryte et angrep fra «uglene», og Fowler avsluttet igjen. Srnick reddet, men klarte ikke å holde ballen. Titi Camara tok returen og satte den i målet.

Da hjalp det lite at Benito Carbone ordnet et trøstemål for Wednesday.

<B>IKKE FORNØYD: </B>Vegard Heggem ville ikke kommentere innsatsen i kampen mot Sheffield Wednesday.