Heggem god da Liverpool tapte

LONDON (Dagbladet): West Ham- Liverpool 1- 0. Fire strake Liverpool-seirer ble effektiv knekt av østkantgutta fra West Ham i går. Liverpools Vegard Heggem er skuffet: - Vi hadde fortjent å få med oss poeng herfra.

Det sier Heggem i privatbil på vei vekk fra Upton Park og 26043 tilskuere i går kveld.

Heggem spilte fra start ute på ytterste høyre side. I grønt og svart med Carlsberg på brystet. Men dansk lagerbrygg hjalp verken trøndergutten eller Liverpool.

Kampen ble en heller trist affære. Er vi rause, kan vi si det ble produsert fire store sjanser, to til hvert lag. Resten var kryss og tvers og forsvarsmæling. Men Heggem har ingen grunn til å være deppa over egen innsats.

Gjorde jobben

- Jeg er bra fornøyd med kampen for egen del. Jeg synes jeg gjorde den jobben jeg var satt til, og det var å passe på at ikke Mark Keller skulle få rom på kanten, sier Heggem til Dagbladet.

- Du fikk mer rom og var mye mer offensiv da du gikk ned som back?

- Ja, fordi i 1. omgang ble Keller nesten som en mannsoppdekker.

- Stor skuffelse i garderoben etter tapet?

- Ja, vi var sjølsagt ganske deprimerte fordi West Ham hadde jo ikke spesielt mange sjanser. Men vi lar oss ikke knekke av det, sier Heggem.

- Liverpool hadde heller ikke mange målsjanser?

- Nei, men vi hadde såpass kontroll at vi burde ha hatt med oss minst ett poeng, sier Heggem på vei til en frikveld i London sammen med gode venner.

På restaurant

West Hams urokråke Paolo Di Canio hadde også god grunn til å gå på italiensk restaurant. Han har fått mye kritikk i pressen og av managere som mener han filmer og driver med krøll på banen. I går var han bare god. I perioder.

West Ham hadde to svære måltilbud, begge var Di Canio involvert i. Pluss vinnermålet som kom på overtid i første omgang.

Sinclair scoret

Kaptein Steve Lomas var tilbake etter skade og ga West Hams midtbane stabilitet og styrke. Lomas var også mannen bak raidet nedover Heggems side. Lomas gikk til den berømte døde linja, la inn til Di Canio som fyrte løs. Sander Westerveld ga retur. Trevor Sinclair tok vare på den og dyttet inn 1- 0.

Seiersmålet. Og Clyde Best-jubel i øst-London.

GOD HEGGEM: Vegard Heggem her i luftig duell med en West Ham-spiller