Heggem klar for Liverpool

Rosenborgs Vegard Heggem skrev i ettermiddag under kontrakten med engelske Liverpool - som Norges dyreste fotballspiller.Samtidig fortviler Rune Bratseth over at alle Rosenborg-spillerne vil bort fra klubben.

- Det blir tøft å komme på laget med så mange gode spillere, men det er det på ethvert lag som vil ha suksess, sa 23-åringen på en pressekonferanse i dag.

Heggem var gjennom en obligatorisk legesjekk før kontrakten ble underskrevet. Liverpool skal ha betalt omlag 44 millioner kroner til Rosenborg for den talentfulle forsvarsspilleren.

Bratseth bekymret

Ikke alle er like fornøyd med de mange spillerovergangene fra Norge til England. Sportsdirektør Rune Bratseth opplever ifølge Adresseavisen en frustrende situasjon om dagen.

Bratseth mener at nesten all hans arbeidstid går med til å forhandle om salg og kjøp av spillere.

- Egentlig vil jo alle spillerne vekk fra klubben. Det er en frustrerende situasjon. Jeg ville jo helst holdt meg til andre ting, sier Bratseth til Adressa.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Sportsdirektøren er fornøyd med at klubben har fått godt betalt for spillerne som har forlatt klubben de siste årene.

Dette gjelder spesielt Steffen Iversen (28 mill), Ståle Stensaas (20,5 mill), Harald Brattbakk (23,5 mill) og nå Vegard Heggem for 44 millioner kroner.

- Nå er vi oppe i normal pris målt ut fra et vanvittig prisnivå, sier Bratseth.

<B>NORGES DYRESTE:</B> Vegard Heggem er nå klar for Liverpool - som Norges dyreste fotballspiller.