Heggem klar for Norge

BUCURESTI (NTB): - Jeg har ingen betenkeligheter med å spille kamp onsdag. Hvis jeg blir tatt ut til semifinalen, gir jeg alt for Norge, sa Vegard Heggem til NTB i dag.

Dette er uttalelsen U23-landslagssjef Nils Johan Semb har ventet på lenge. RBK-spilleren har gått skadet i over ti uker, men har trent godt og er i god løpsform. Nå vil han spille semifinale mot Spania.

- Det er ikke bare å hoppe rett inn på laget etter et så langt skadefravær, men Vegard nærmer seg kampformen med stormskritt. Han dro ikke til skikkelig med høyrebeinet da han skjøt, men det smalt i taklingene. Det
viktigste for meg var likevel at rykket hans var der, sa Semb til NTB.

I går sikret det norske laget seg en plass i EM-semifinalen, og senere samme kveld ble det klart at Spania blir motstander. Mot teknisk gode spaniere, som ikke er spesielt godt organisert i forsvar, kan Heggems hurtighet og

gjennombruddsstyrke bli gull verdt.

I dag tro RBK-spilleren til for fullt på trening. Han virket svært spillesugen og klar for sin 18. opptreden for det norske U-landslaget.

- Nå har jeg trent skikkelig to dager på rad og er spent på om jeg får en reaksjon. Etter ti uker på sidelinjen tar jeg selvfølgelig ingenting for gitt, men jeg må innrømme at jeg er veldig optimistisk, sa Heggem.