Heggem klar i dag

- De har gjort alt mulig rart med meg, men jeg tror det har gått greit, sier Vegard Heggem etter at første del av legesjekken i Liverpool er unnagjort.

Vegard Heggem ble Norges dyreste spiller gjennom tidene da han ble solgt fra Rosenborg til Liverpool. Likevel blir ikke alt formelt klart før i dag. Liverpool vil nemlig teste orkdalingen fra topp til tå før de signerer Heggems personlige avtale.

Godt inntrykk

- Testen er omfattende. De teller ikke bare bein, armer, øyne og hode før de kjøper meg. Jeg tror ikke jeg har dummet meg ut så langt, sier Heggem til Dagbladet.

I dag skal Heggems bein, knær og rygg scannes for å finne mulige svakheter. Heggem tviler på at legene finner noe grums.

- Jeg har ikke merket noe hittil, så hvorfor skulle jeg gjøre det nå? spør han. Heggem har fått et godt inntrykk av Merseyside-klubben, og gleder seg til å ta fatt på neste karrieretrinn.

Sikkert lykkelig

- Jeg har ingen garanti for at jeg skal lykkes, men ser ingen grunn til at jeg skal feile. Likevel er jeg litt spent på nivået her borte. Den engelske ligaen skal jo være knalltøff, sier han.

I formiddag signerer Heggem etter alt å dømme kontrakten som gjør unggutten til Norges neste fotballmillionær. Det har han lite imot.
- Regner med at det blir en ok følelse, ja. Blir vel oppimot lykkelig, skulle jeg anta, sier han.