Heggem knallet til på Anfield

Liverpool- Arsenal 0- 0. Med Marc Overmars som hovedoppgave kunne ligadebuten på Anfield Road knapt vært vanskeligere. Vegard Heggem løste oppgaven strålende og var nær ved å skrive et nytt jubel- kapittel i sitt fotball-liv da han sendte av gårde en kanon mot David Seaman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For sannheten er at høyreback Heggem ikke var langt fra å bli matchvinner i sin andre Premier League-kamp. Noen sekunder før Anfield-debuten var 58 minutter gammel snek 23-åringen seg inn på Arsenals banehalvdel.

Fra omtrent 25 meter fyrte han av kanonen som kunne blitt hans første nettkjenning i Liverpool-trøya. Men David Seaman fikk en hånd på skuddet. Karl Heinz Riedle klarte ikke å løfte returen i mål.

Fornøyd

Manager Roy Evans var brukbart fornøyd med poengdeling mot tittelforsvarerne fra London.

- Det ble en tøff kamp, men jeg er veldig fornøyd med det spillerne presterer. Vi vet vi kan forbedre oss teknisk, særlig i pasningsspillet, sier Evans.

- Men vi viste at vi kommer til å bli et farlig lag framover. Etter to serierunder står Liverpool med fire poeng.

Ny Owen- konrakt

Den gledeligste nyheten for Liverpool-familien ble uansett servert ti minutter før sesongens første ligakamp på Anfield Road. Supertalentet Michael Owen offentliggjorde at han har skrevet en ny og mer lukrativ femårskontrakt med Liverpool. Avtalen vil gi 18-åringen en årslønn på rundt 13 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer