- Heggem må stoppes

Vikings Kristian Sørli nekter å se seg slått av Vegard Heggem i Manager 2003 enda en gang.

Bli med på spillsuksessen Manager 2003 du også. Meld på ditt lag i dag - og du er garantert en fotballsesong med mye moro!

Kristian Sørli og Vegard Heggem er rutinerte Dagbla'-managere. I tillegg til å kjempe i det totale sammendraget legger trøndergutta mye prestisje i å vinne deres interne liga.

- Vegard har vunnet pokalen to ganger og som med andre gjeve pokaler får en pokalen til odel og eie når en vinner tre ganger. Derfor må Vegard stoppes i år, sier Kristian Sørli til Dagbladet.no.

Viking-spilleren kunne konstatere at han slo Liverpool-spilleren med to poeng i åpningsrunden av Manager 2003 med sin 87-runde. Det var likevel ikke i nærheten av å være best i ligaen.

- Det var en som hadde en 98-runde. Det holdt til 17. plass i sammendraget, forteller Sørli.

Sørli har allerede plukket ut rundens lag. Han innrømmer at denne runden er ekstra vanskelig i og med at Chelsea og Manchester United tjuvstarter runden med kamp allerede i kveld. Det betyr med andre ord at deltakere i Manager 2003 må ha levert laget før 20.59 i kveld.

- Normalt sitter jeg på nettet like før kampstart lørdag slik at jeg er sikker på at mine 15 spillere er på banen, sier Sørli.

Trønderen satser på Sunderland i forsvar og Middlesbrough framover på banen denne gangen. Sunderland får besøk av Everton, mens M'Boro møter Everton på hjemmebane.

- Jeg vurderte å ta ut bare Middlesbrough-spillere, men ble litt skremt av Fulham sist. De er gode på kontringer, mener Sørli.

Han er relativt sikker på at Sunderland holder nullen.

Her er Kristians ellever i runde 2:

Thomas Sørensen, Sunderland

Stephen Wright, Sunderland

Michael Gray, Sunderland

Phil Babb, Sunderland

Joachim Bjørklund, Sunderland

George Boateng, Middlesbrough

Carlos Arturo Marinelli, Middlesbrough

Geremi, Middlesbrough

Jonathan Greening, Middlesbrough

Noel Whelan, Middlesbrough

Massimo Maccarone, Middlesbrough

SPILLENDE MANAGER:</B> Her er Kristian Sørli i aksjon mot Rosenborg. På fritida bruker han tid på Manager 2003. Foto: ERLING HÆGELAND