Heggem mener Rodgers bør få tid

Fraråder trenerbytte.

Liverpool manager Brendan Rodgers during a training session at Melwood, Liverpool.
Liverpool manager Brendan Rodgers during a training session at Melwood, Liverpool. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Liverpool-spiller Vegard Heggem (40) råder gamleklubben til å ha tålmodighet med manager Brendan Rodgers.

Liverpool har hatt en trøblete start på årets sesong, og manager Brendan Rodgers har blitt satt under tøft press fra omgivelsene.

Engelske medier har spekulert i at meritterte trenere som Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp skal være interessert i å ta over på Anfield hvis muligheten byr seg.

Nei til Ancelotti Heggem, som spilte for Liverpool fra 1998 til 2003, mener at nordiren bør få tid til å utvikle laget ytterligere.

- Brendan Rodgers har vist at han har potensial som trener. For eksempel for to år siden, da Liverpool ble nummer to i serien, men også midtveis i forrige sesong. Da var spillet tidvis glimrende, sier trønderen til NTB.

- Av og til blir man usikker på om han vingler litt i måten han ønsker å spille på, men det er ikke nok til å gjøre meg utålmodig. Jeg er ikke en av dem som mener at klubben må få inn en ny manager nå. Brendan Rodgers må få ro i fortsettelsen, legger Heggem til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.