Heggem og Skammelsrud krangler

Vegard Heggem misliker sterkt å bli kalt dobbeltmoralsk av landslagskollega og tidligere RBK-kompis Bent Skammelsrud.

Skammelsrud beskylder Vegard Heggem for dobbeltmoral etter forslaget om å spille gratis for landslaget.

- Jeg må bare innrømme at jeg ikke kan fatte og begripe hvor folk henter ordet dobbeltmoral fra, når jeg har dette som motiv og utgangspunkt. Neste gang Skammelsrud ytrer noe i denne debatten håper jeg at han kan bruke sin erfaring og integritet på å heller komme med et positivt forslag på hva

norske fotballproffer kan gjøre for norsk fotball, skriver Heggem på sin hjemmeside.

I Adresseavisen i forrige uke kom Stig inge Bjørnebye og Vegard Heggem med det oppsiktsvekkende forslaget om at de ønsket å spille gratis for landslaget. Heggem ønsker samtidig at spillerne skal få mulighet til å velge egne sponsorer, uavhengig av Norges Fotballforbunds sponsorpool.

Etter utspillet til Bjørnebye og Heggem har det kommet flere reaksjoner fra landslagspillerne med tilhørighet i Tippeligaen. Christer Basma sa til Dagbladet.no at Heggem lever «i en annen verden». I VG kaller Skammelsrud det dobbeltmoral når spillerne gir bort bonuser samtidig som de ikke vil skriver under sponsoravtaler med NFF.

Vegard Heggem slår nå tilbake mot sin tidligere lagkamerat.

- I stedet for å ta tak i det prinsipielle i debatten så velger han heller å trekke mine ovennevnte motiver i tvil, og det er litt skuffende å høre fra en tidligere lagkamerat. Dobbeltmoral er et ganske sterkt ord å ta i bruk, skriver Heggem.

(Dagbladet.no)