Heggem reagerer på The Sun-sak

- Har aldri vært intervjuet av dem, sier han.

Den britiske tabloidavisen The Sun skal ha trykket et falskt intervju med den tidligere Liverpool-profilen Vegard Heggem.

Heggem har som mange andre med en fortid i Liverpool, et betent forhold til The Sun på grunn av avisens dekning av Hillsborough-tragedien der 96 Liverpool-supportere mistet livet.

I fredagens utgave av The Sun hyller Vegard Heggem Liverpools nåværende kaptein Steven Gerrard. Men nordmannen hevder han aldri har snakket med avisen.

- Jeg har aldri gjort et intervju med avisen The Sun. Jeg vet hva den avisen skrev om klubbens tilhengere etter Hillsborough-tragedien, og det vil aldri være aktuelt å stille opp for dem, sier Heggem til liverpool.no, nettstedet for Liverpools norske supporterklubb.

Heggem regner med at The Sun har sitatene fra et intervju han gjorde med Dagens Nyheter i Sverige.

Han er ikke fornøyd med den engelske tabloiden, og sier han reagerte med forbannelse da han fikk vite om artikkelen.

- Etter årene som spiller i Liverpool er jeg blitt en stor Liverpool-supporter. Jeg elsker byen og var på Merseyside bare for noen dager siden. Alle spillerne kjenner til boikotten av The Sun, og jeg blir mildt sagt oppgitt når jeg blir brukt på denne måten, sier han.

(NTB)

OVERRASKET: Vegard Heggem ble byttet ut da Steven Gerrard gjorde sin Liverpool-debut. Dette har The Sun presentert et intervju om, men Heggem har aldri snakket med avisen. Foto: DAN CHUNG/REUTERS/SCANPIX
OVERRASKET: Vegard Heggem ble byttet ut da Steven Gerrard gjorde sin Liverpool-debut. Dette har The Sun presentert et intervju om, men Heggem har aldri snakket med avisen. Foto: DAN CHUNG/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Heggem reagerer på The Sun-sak