Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heggem tilbake om fire uker

Vegar Heggem har vært ute med strekkskade siden EM-kampen mot Jugoslavia i sommer. Nå har han satt seg som mål å være tilbake på banen for Liverpool i begynnelsen av september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det betyr at Heggem ikke spiller torsdagens kamp mot Vålerenga, og heller ikke Liverpools tre første seriekamper mot Bradford, Arsenal og Southampton. Muligens kan et comeback mot Aston Villa 6. september være innen rekkevidde.

- Det er frustrerende å miste seriestarten for første gang i karrieren, men jeg er fornøyd med hvordan skaden har leget seg den siste tida. Jeg jobber hardt hver dag for å komme i best mulig form, sier Heggem til Liverpools offisielle hjemmesider.

Heggem har også tidligere slitt med strekkskader som følge av sin store hurtighet.

- Det er viktig å være fornuftig når du kommer tilbake fra en slik skade, og jeg ønsker ikke å stresse ting. Det vil alltid være en risiko for å slå opp skaden igjen, for du vet aldri om du er helt bra før du tester beinet under maksimal belastning. Jeg har imidlertid god tro på at skadeproblemene mine snart vil være historie.

Sist sesong spilte Heggem 25 kamper for Liverpool, hvorav 14 var som innbytter. Denne sesongen har han ambisjoner om langt flere.

- Jeg håper å være tilbake på banen så fort som mulig, og målet er at jeg igjen kan spille meg til fast plass. Det meste tyder på at dette blir en flott sesong for Liverpool, og jeg vil svært gjerne være en del av det, sier Vegar Heggem.

[email protected]

MÅ VENTE: Vegard Heggem spiller kanskje først mot Aston Villa 6. september. Her scorer han mot Bradford (3-1) i fjor høst.