Heggem tilbake på banen

For først gang på fem måneder spilte Vegard Heggem en fotballkamp i går kveld. Det endte i et smil: - Måten jeg spilte på lignet en komedie.

Det skriver Heggem på sin Icons-hjemmeside. Kampen var for Liverpools reservelag mot Manchester City. Det viktigste for backen var ikke å spille en god kamp, men å gjennomføre sine første 60 minutter med fotball siden han ble skadd mot Derby 15. oktober.

- Deilig å være tilbake i kamp, melder Heggem, men legger til at han fortsatt mangler mye på Premier Leauge-formen.

- Jeg spilte høyreback, og jeg kjente ikke noe problem i låret. Beinet føltes helt fint ut. Måten jeg spilte på lignet en komedie. Førstetouchen stemte ikke i det hele tatt. Også pasningsspillet var svakt.

Ifølge Heggem er han «rusten», og regner med at det tar tid før han kan være med å konkurrere mot Markus Babbel om høyrebackplassen hos Liverpool.

- Jeg trenger mer trening og reservelagskamper før jeg erklære meg klar for førstelaget igjen. Jeg trenger å føle meg mer trygg på bevegelser, rykk og alt annet.

Kampen endte 2-1 til Liverpool i går kveld. Neste stopp på veien tilbake for Heggem: Ny reservelagskamp mot Sheffield W neste uke.

- Jeg setter meg ingen mål, skriver Heggem.