Heggem ut med skade

Liverpool-Inter Milan 2-1. Vegard Heggem ble byttet ut med rivalen Bjørn Tore Kvarme etter rundt 20 minutter av første omgang etter å ha pådratt seg en smell i armen. Det var i går kveld usikkert hvor alvorlig skaden er.

Vegard Heggem var eneste nordmann i startoppstillingen da Liverpool og Inter Milan braket sammen foran 45ø000 tilskuere på Anfield i går. Hverken Stig Inge Bjørnebye, Bjørn Tore Kvarme eller Øyvind Leonhardsen var funnet verdige en plass i startelleveren mot et b-preget italiensk lag som stilte uten storstjernene Ronaldo og Diego Simeone.

Liverpool hadde mye av spillet og overtaket i kampen. Særlig var tenåringsfantomet Michael Owen og ringreven Paul Ince drivende og kreative krefter for Liverpool.

Vegard Heggems erstatter, Bjørn Tore Kvarme, kom bra ut av de mange duellene han hadde i forsvaret med blant andre Ivan Zamorano. Den italienske landslagsmålvakten Pagliucca i Inters mål, var ikke på langt nær like god som det Brad Friedel var i Liverpool-buret. Amerikanske Friedel hadde flere kvalifiserte redninger, og skal ha mye av æren for at Liverpool vant kampen 2-1.

Paul Ince scoret etter 31 minutter for de røde etter et gnistrende langskudd som Inters keeper ikke klarte å holde. Ince var aggressiv og fanget returen og nærmest «pumpet» ballen i mål.

Steve Harkness scoret forøvrig Liverpools andre mål, mens Cristiano Zanetti nettet for Inter.