Hegle Svendsen etter den siste bommen: - Jeg lærer aldri

Overlegen Martin Fourcade knuste alle.

SLO TILBAKE: Martin Fourcade endte på 81. plass på onsdag, i dag slo han tilbake, og vant suverent i Östersund.  Foto: EPA/Marcus Eriksson / NTB Scanpix
SLO TILBAKE: Martin Fourcade endte på 81. plass på onsdag, i dag slo han tilbake, og vant suverent i Östersund. Foto: EPA/Marcus Eriksson / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÖSTERSUND/OSLO (Dagbladet): Verdenscupsirkuset i skiskyting startet denne uka sin vinterturné i de svenske skogene i Östersund, og det ble en oppløftende start for de norske guttene på onsdag.

Emil Hegle Svendsen var suveren på normaldistansen, og var i mål over minuttet foran Serhij Semenov fra Ukraina etter fire fulle hus. Også Ole Einar Bjørndalen og Johannes Thingnes Bø fikk svarene de ønsket seg med en sjette- og en åttendeplass.

I upåklagelig vintervær og med kvikksølv som vaket rundt nullpunktet på gradetstokken, var det i dag sprint som sto på programmet før det i morgen skal gås jaktstart.

Helt overlegen Men det skulle bli franske Martin Fourcade som skulle vise seg fram for alvor i Sverige i dag.

På normaldistansen endte Fourcade på en 81. plass etter seks bom, men i dag revansjerte han seg kraftig. Etter feilfri skyting, og med en rask langrennstid, var han vanskelig å gjøre noe med.

Han gikk i mål til en overlegen ledelse på nesten 38 sekunder.

- Det var et godt løp og jeg hadde selvtillit. Jeg trodde på det jeg gjorde og følte meg i fin form. Jeg ville vise meg fram foran publikum og det er jeg fornøyd med, sier Martin Fourcade til NRK etter løpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer