Hegle Svendsen går ikke normaldistansen i dag

VM-kongen har blitt sjuk.

GÅR IKKE I DAG: Emil Hegle Svendsen går ikke dagens 20 km under VM i skiskyting i Nove Mesto Na Morave i Tsjekkia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GÅR IKKE I DAG: Emil Hegle Svendsen går ikke dagens 20 km under VM i skiskyting i Nove Mesto Na Morave i Tsjekkia. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NOVE MESTO / OSLO (Dagbladet): Emil Hegle Svendsen har tatt tre av tre mulige gull så langt i VM i skiskyting i Nove Mesto, men starter ikke på dagens 20 kilometer.

VM-kongen har blitt sjuk, og erstattes av Henrik L'Abée-Lund.

- Emil følte seg tett i nesa i går kveld og har ikke blitt verre  i løpet av natta, men vi velger å la ham stå over i dag i håp om at han kan gå stafetten lørdag og fellesstarten søndag, sier idrettssjef Per Arne Botnan i Skiskytterforbundet til Dagbladet.

- Jeg kjente litt antydning til noe i går ettermiddag, og er blitt litt småtett i nesen og har litt vondt i halsen i dag. Jeg føler meg egentlig ikke spesielt syk, men står over i dag, for å øke sjansene for å kunne gå stafetten og fellesstarten. Det er selvfølgelig skuffende og irriterende å bli syk nå som jeg er i veldig bra form og har vært i flytsonen, men jeg fokuserer i stedet på å bli frisk raskt, slik at jeg kan konkurrere i helgen, sier Emil Hegle Svendsen via en pressemelding.

Landslagslege Petter Sørensen er optimistisk med tanke på at Svendsen kan rekke de to siste øvelsene i VM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer