Krüger vant i Toblach

Hegstad Krüger etter den første seieren: - Helt uvirkelig

Vant foran Maurice Manificat og Andrew Musgrave.

FØRSTE SEIER: Simen Hegstad Krüger var best av samtlige og kunne smile bredt etter at han vant 15 km fristil i Toblach lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold/Bildbyrån
FØRSTE SEIER: Simen Hegstad Krüger var best av samtlige og kunne smile bredt etter at han vant 15 km fristil i Toblach lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold/Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Simen Hegstad Krüger viste forrige helg i Davos at han hadde tatt et nytt steg opp i verdenstoppen.

Da endte med fjerdeplass. I Toblach i Italia i dag var det ingen som holdt følge med Lyn-løperen som dermed kunne feire sin aller første verdenscupseier.

- Det var noen nervepirrende minutter i målområdet mens jeg ventet på Manificat. Det var helt uvirkelig å se at han krysset streken og at jeg vant, sa Krüger til NRK.

Forrige sesong tok han sin første pallplass i verdenscupen på samme arena. Oslogutten har tatt jevne steg mot verdenseliten i flere år og har nå fått sitt ordentlige gjennombrudd.

- Han har tatt et fantastisk steg denne sesongen, sa NRKs Jann Post.

- Han er så trygg på seg selv på denne distansen. Holder han seg frisk får vi se han på denne distansen i OL, sa kommentatorduoen Post og Torgeir Bjørn.

Med seg på pallen fikk Hegstad Krüger ​forrige helgs vinner Maurice Manificat og britiske Andrew Musgrave som overrasket med tredjeplass.

Positivt av Krogh

Etter en grusom sesongstart med plasseringer på 40-tallet og beste resultat som nummer 27, viste Finn Hågen Krogh prov på form for første gang denne sesongen. Krogh ble nest beste norske på en sjetteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer