BLÅMANDAG: Rafael Benitez (t.h.) har vært under press fra dag 1 i Chelsea. Etter tapet for Manchester City skal det ha blitt en opphetet diskusjon på mandagens trening. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB Scanpix
BLÅMANDAG: Rafael Benitez (t.h.) har vært under press fra dag 1 i Chelsea. Etter tapet for Manchester City skal det ha blitt en opphetet diskusjon på mandagens trening. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB ScanpixVis mer

- Hei, manager, du snakker til Champions League-vinnere

Krangel på Chelsea-trening i går.

(Dagbladet:) Uroen vokser i Chelsea - og dermed øker presset på korttidsmanager Rafael Benitez.

På første trening etter søndagens 0-2-tap for Manchester City, ble det i går en opphetet diskusjon mellom Benitez og flere av stjernene i Vest-London-klubben.

Det melder en rekke engelske aviser i dag.

Ifølge The Guardian tok Benitez tak i det han følte var manglende innstilling og svake prestasjoner i deler av oppgjøret på Etihad.

«Imidlertid førte hans tale til en debatt foran resten av gruppa, med to eller tre rutinerte spillere, som ønsket å peke på at ryggraden i det nåværende laget vant Champions League forrige sesong.»

The Sun skriver
at kaptein John Terry - som igjen satt på benken med sitt trøblete kne - var den ledende spillerstemmen i diskusjonene.

Chelsea er nå nummer fire. Rafael Benitez har møtt mye motstand siden han tok over for Roberto di Matteo, og de engelske avisene har nærmest konkludert med at spanjolen ikke er i klubben ved sesongstart 2013/2014.