Heidi Løke:

Heidi Løke avslører ti år yngre kjæreste

Ett år etter at det ble kjent at Heidi Løke (38) og eks-ektemannen gikk fra hverandre, har håndballspilleren igjen funnet lykken.

NYTT FORHOLD: Heidi Løke avslører på sin Instagram at hun har ny kjæreste. Foto: Vidar Ruud / NTB
NYTT FORHOLD: Heidi Løke avslører på sin Instagram at hun har ny kjæreste. Foto: Vidar Ruud / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag la håndballspilleren Heidi Løke ut et bilde på sin Instagram-profil av seg selv og den nye kjæresten. Under bildet har hun skrevet «Oss to», med et rødt hjerte bak.

Saken er omtalt av TV2, som har vært i kontakt med Løke.

Bekrefter forhold

- Kan si at jeg har fått meg kjæreste og at vi har det veldig fint sammen, skriver Løke i en sms til God kveld Norge.

Løke har funnet lykken med Stian Bodin Sundal (29). Ifølge hans åpne Facebook-profil, skal forholdet ha vart siden desember 2020.

Løke har sønnen Oscar (4) fra sitt forrige forhold. Hun har også sønnen Alexander fra et tidligere forhold.

Ikke med i OL

For tida er Norges kvinnelandslag i håndball aktuelle i OL. 3. juni ble det kjent at Heidi Løke ikke var aktuell for OL-troppen. Det bekreftet Norges Håndballforbund i en pressemelding.

- Jeg har gode minner fra tidligere OL, men denne gangen er det riktig for meg å prioritere annerledes, og bli hjemme med familien. Jeg er fortsatt like sulten og motivert for landslagsspill, og neste OL er om bare tre år, sa Heidi Løke i pressemeldingen den gang.

BLÅ: Heidi Løke hadde fått en ny farge i ansiktet. Video: Rødt Kort. Vis mer

Strekspilleren har vært med i de to foregående olympiske lekene, og har OL-gull fra London i 2012 og bronse fra Rio de Janeiro i 2016.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer