Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heidi Løke forlenger kontrakten med Györ

Blir i storklubben.

NY KONTRAKT: Heidi Løke har forlenget sin kontrakt med den ungarske mesterklubben Györ med ytterligere ett år.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NY KONTRAKT: Heidi Løke har forlenget sin kontrakt med den ungarske mesterklubben Györ med ytterligere ett år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Heidi Løke har forlenget sin kontrakt med den ungarske mesterklubben Györ med ytterligere ett år.

Dermed får strekspilleren base i ungarsk håndball minst fram til sommeren 2017, skriver Györ på sine nettsider.

33 år gamle Løke, som igjen var sentral da de norske håndballjentene ble verdensmestere i Danmark før jul, kom til Györ i 2011. Siden har hun forlenget avtalen sin med klubben to ganger.

Nå kan veteranen se fram til et nytt lukrativt år i ungarsk håndball. 33-åringen tjener etter det NTB erfarer best av de norske håndballjentene med cirka 1,7 millioner kroner netto i Györ.

I den ungarske storklubben har Løke vært med på å vinne mesterligaen to ganger. I tillegg har det blitt tre ligatitler og to cupmesterskap.

Strekspilleren er for øvrig ikke eneste norske jente i Györ. Etter at Løke gikk til dit i 2011, har et knippe lagvenninner fra landslaget fulgt etter. Kari Aalvik Grimsbø, Linn Jørum Sulland og Ida Alstad spiller alle i den ungarske klubben grønne trøye i øyeblikket. Sistnevnte er leid ut til Györ fra Byåsen ut årets sesong.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Fra neste sesong kommer også Nora Mørk til klubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media