- Heidi Løke har sagt ja til landslaget igjen

Bekreftes av landslagets assistenttrener.

TILBAKE: Heidi Løke har meldt seg klar for landslagstjeneste igjen, etter å ha hatt pause siden juli.  Foto: Bjørn Langsem
TILBAKE: Heidi Løke har meldt seg klar for landslagstjeneste igjen, etter å ha hatt pause siden juli. Foto: Bjørn LangsemVis mer

(Dagbladet): Tre måneder etter at beskjeden om at Heidi Løke tar en pause fra landslaget, så har strekspilleren sagt at hun stiller seg tilgjengelig for landslaget igjen.

Det bekrefter landslagets assistenttrener Mia Hermansson Högdahl overfor Dagbladet.

- Heidi har sagt at hun stiller seg til rådighet igjen, og det er klart at det er en styrke for laget at hun vil være med igjen, sier Mia Hermansson Högdahl til Dagbladet.

- Vil det si at hun blir tatt ut til EM i Ungarn i desember?

- Troppen tas ikke ut før i november, og det er konkurranse om plassene på laget. Men igjen, det er klart det er bra at en så bra spiller vil være med igjen.

Det var TV2 som først meldte om nyheten.

Da beskjeden om pausa kom i juli, ble det begrunnet med mer tid til familien.

- Akkurat nå kjennes det riktig for meg å bruke mer tid på familien. Jeg ønsker å være mer til stede for sønnen min som går på skole i Ungarn. Jeg er fremdeles topp motivert, men i en periode vil jeg prioritere annerledes, sa linjespilleren i en pressemelding fra håndballforbundet.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson sa for tre måneder siden at han håpet pausa ikke ville vare for lenge, og ser nå ut til å ha fått ønsket sitt oppfylt - snaut sju uker før EM starter i Ungarn og Kroatia.

Heidi Løke selv forteller at det var da hun så lagvenninne spille Golden League i Danmark fikk hun veldig lyst til å spille.

- Det var rett og slett trist å ikke være med, så jeg er veldig glad for å kunne komme tilbake på laget. Støtten fra familien har vært viktig for meg for å kunne fortsette på landslaget, den er jeg helt avhengig av, forteller heidi Løke til håndball.no.

MER TID MED SØNNEN: Heidi Løke ville bruke mer tid sammen med sønnen Alexander, som går på skole i Ungarn. Her er han på mamma-besøk under VM i Serbia i desember. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
MER TID MED SØNNEN: Heidi Løke ville bruke mer tid sammen med sønnen Alexander, som går på skole i Ungarn. Her er han på mamma-besøk under VM i Serbia i desember. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer