Heidi Løke klar for Györ

Larvik bekrefter at strekspilleren stikker.

SISTE SESONG FOR LARVIK: Heidi Løke scoret åtte mål da Larvik i går knuste Våg Vipers 31-18 i cupfinalen. De neste to sesongene spiller hun i ungarske Györ. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
SISTE SESONG FOR LARVIK: Heidi Løke scoret åtte mål da Larvik i går knuste Våg Vipers 31-18 i cupfinalen. De neste to sesongene spiller hun i ungarske Györ. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Heidi Løke forlater Larvik Håndballklubb etter denne sesongen.

Det bekrefter daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til Dagbladet. Neste stoppested blir den ungarske toppklubben Györ.

- Jeg kan bekrefte at Heidi har skrevet kontrakt med Györ for de neste to sesongene. Hun blir i Larvik ut denne sesongen, og prøver å vinne Champions League med oss før hun takker av, sier han.

Larvik har ikke vært i nærheten av å matche lønnstilbudet Løke har fått fra Györ, og like før EM på hjemmebane tidligere denne måneden ble det brudd i forhandlingene.

Én million Etter det Dagbladet har kjennskap til skal den eminente strekspilleren ha krevd en månedslønn på 80000 kroner - altså rett i underkant av én million kroner i året.

- Det er helt åpenbart at vi ikke greier å konkurrere på lønn mot en del av de utenlandske klubbene. Danskene har prøvd, men måtte nedjustere seg. Overmakta er for stor. Det har vært veldig stor forskjell på tilbud og krav, sier Bruun Hansen.

- Når fikk du beskjeden om at Løke forsvinner?

- Rett før jul. Det er trist, ingen tvil om det. Heidi er en fryktelig god håndballspiller, og en flott person utenfor parketten for både publikum og sponsorer. Om vi hadde greid å matche lønnstilbudet er jeg nesten sikker på at Heidi ville blitt i Larvik. Men hun vurderer nok Györ som en engangssjanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer