Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Heidi Løke om behandlingen som fikk henne tilbake i superform

I dag fyller hun 33 år og i morgen spiller hun sin landskamp nummer 155. Heidi Løke ser tilbake på et år med jubel og smerte.

STRANDLØVE: Heidi Løke har bodd fem år i Ungarn - et land uten strender. Dagbladet fikk møte Løke foran et av VM-byen Frederikshavns større strandbilder. Foto: Bjørn Langsem
STRANDLØVE: Heidi Løke har bodd fem år i Ungarn - et land uten strender. Dagbladet fikk møte Løke foran et av VM-byen Frederikshavns større strandbilder. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): - I Ungarn har vi ikke strender.

Dagbladet møter Heidi Løke (33 i dag) under håndball-VM. Strekspilleren har knapt levert en dårlig håndballkamp i den norske landslagstrøya og hun både bor og spiller håndball i ungarske Györ - et land uten kystlinje. Hva passer vel da bedre enn å arrangere et intervju ved spillerhotellets egen lille «strand»?

Smerter

Løke blir omtalt som verdens beste i sin posisjon, og i EM i fjor sørget storspill for gulljubel. Men i det påfølgende året etter EM-suksessen har ikke alt gått på skinner.

33-åringen har hatt mye vondt.

- Jeg måtte spille i tre måneder med store smerter. Det gikk utover både spillet og livet utenfor banen, sier Løke og blir alvorlig i blikket.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?