Heidi Løke snakker om ryktene

Usikkerhet rundt klubb-framtida.

STJERNE: Uroen i Larvik og Vipers Kristiansands knallharde satsing har sendt Heidi Løke inn på ryktebørsen for fullt. Den har meldt henne til Vipers.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
STJERNE: Uroen i Larvik og Vipers Kristiansands knallharde satsing har sendt Heidi Løke inn på ryktebørsen for fullt. Den har meldt henne til Vipers. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Uroen i Larvik og Vipers Kristiansands knallharde satsing har sendt Heidi Løke inn på ryktebørsen for fullt. Den har meldt henne til Vipers.

- Det kan jeg avkrefte at er riktig, svarer Løke til NTB på spørsmål om det er hold i ryktene om at hennes neste stoppested er Kristiansand.

Løke gir seg i Storhamar etter denne sesongen. Familiesituasjonen spiller inn, og Løke har pendlet mye de siste sesongene. Hun har to barn, og det yngste er bare snaut to år.

36-åringen har inngått en avtale med Larvik. Den skal ifølge Østlands-Posten være på tre år og løpe til sommeren 2022.

Oppløsning

Det er høyst uklart om LHK får spille i eliteserien neste sesong eller om det blir 1. divisjon. Det avhenger av lisensen som Norges Håndballforbund sitter på.

Det er sannsynlig at Løke har sikret seg kontrakt-klausul som gir henne mulighet til å gå et annet sted om det ikke blir spill i eliteserien, men hun virker motivert for hjelpe LHK.

– Ja, det er planen nå selv om det skulle bli 1. divisjon. Jeg håper så klart at de ikke bare berger videre drift av klubben, men også beholder lisensen, sa Løke til TV 2 i mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer