Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heidi takker kjæresten for suksessen

- Satt opp et treningsprogram for meg denne uka.

LILLEHAMMER (Dagbladet): Heidi Weng har hatt formidabel suksess på Lillehammer denne helgen. To tredjeplasser er svært uvanlig for henne på denne tida av året, og nå takker hun kjæresten Emil Iversen for suksessen.

- Jeg vet egentlig ikke hva som har skjedd fra Kuusamo til hit, men jeg har fått litt hjelp av Emil som satte opp et treningsprogram før denne uka her. Det tror jeg lønte seg, gitt, ler Weng.

- Hva har du gjort annerledes nå?

- Det er en hemmelighet. Jeg har bare slappet av, ler Weng.

Før verdenscuprennene her på Lillehammer skrøt de to fælt av hverandre, og Heidi avslørte at hun lot som om Emil var Marit Bjørgen på treningsøktene de to har hatt sammen i sommer og høst.

I går kom begge to til finalen på sprinten, selv om bare Heidi kom på pallen. I dag ga hun altså Emil æren for suksessen, mens Emil sjøl endte på 68. plass da gutta gikk senere på dagen.

Sammenlagt ligger Heidi på andreplass før morgendagens avsluttende jaktstarter. Emil er i øyeblikket på 51. plass i sammendraget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling