Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Heidi Weng: - Hun blir den nye Marit Bjørgen

Ingvild Flugstad Østberg imponerer stort på trening.

ARVTAKER? I langrennsmiljøet er de fleste imponert over hva Ingvild Flugstad Østberg (t.h.) har vist på treningene i sommer. Stadig flere tror hun kan utfordre selveste Marit Bjørgen. Foto: Bjørn Langsem
ARVTAKER? I langrennsmiljøet er de fleste imponert over hva Ingvild Flugstad Østberg (t.h.) har vist på treningene i sommer. Stadig flere tror hun kan utfordre selveste Marit Bjørgen. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

BEITOSTØLEN (Dagbladet): Dagen før langrennssesongen for alvor begynner, snakkes det høyt i gangene på utøverhotellet på Beitostølen om høstens treningskomet, Ingvild Flugstad Østberg.

Ingvild har lenge blitt sett på som Marit Bjørgens naturlige arvtaker, og i år skal ryktene ha det til at hun ligner mer enn noen gang.

Gjøvik-jenta, som tok OL-gull på sprintstafetten I Sotsji sammen med nettopp Marit Bjørgen, har imponert fryktelig på trening i sommer og høst.

- Jeg tror Ingvild kommer til å være utrolig sterk til vinteren. Jeg tror de fleste bør passe seg for henne, hun har bare blitt utrolig god rett og slett. I vinter tror jeg hun kommer til å ta et utrolig steg, og jeg tror rett og slett hun kommer til å bli den nye Marit Bjørgen, sier lagvenninna Heidi Weng til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?