Tour de Ski 2017

Heidi Weng lader opp til tour-avslutningen med cola og pommes frites: - Jeg skal ikke røre meg en meter

Var skuffa etter gårdsdagens andreplass.

DEN STORE FAVORITTEN: Her går Heidi Weng noen av de få meterne hun skal gå i dag. Resten av dagen skal tilbringes i senga med cola og pommes frites. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
DEN STORE FAVORITTEN: Her går Heidi Weng noen av de få meterne hun skal gå i dag. Resten av dagen skal tilbringes i senga med cola og pommes frites. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOBLACH (Dagbladet): Heidi Weng hadde en tung dag på jaktstarten i Oberstdorf i går, til tross for at hun spurtslo Ingvild Flugstad Østberg og ble nummer to etter Stina Nilsson.

Weng var skuffa over at hun ikke klarte å være med Østberg og dra, slik at svenske Nilsson fikk lov til å spurte inn etappeseieren og sammenlagtledelsen i Tour de Ski.

- De gjør ikke noe feil, jeg hadde bare håpet at vi sammen kunne få avstand bakover, sa Østberg til Dagbladet etter løpet i går, og innrømmet at hun ble irritert på de to påhengerne underveis i løpet.

Snakket ut i bilen

Etterpå snakket Østberg og Weng ut om det som hadde skjedd.

- Vi jogga oss ned sammen, dro til hotellet sammen og kjørte hit sammen, så vi fikk snakka om hva hun hadde følt underveis og hva hun følte etterpå. Det går helt fint det, det er ikke alltid man får styrt helt hvordan følelsen er og hvor mye man har å bidra med, så da ble det et litt sånn løp både for Stina og Heidi at de hang på og spurta på slutten, sier Østberg i dag.

Kjøreturen fra tyske Oberstdorf til italienske Toblach tok i seg selv mer enn fire timer, så de hadde god tid til å bli ferdig med eventuelle uoverenstemmelser før touren dundrer videre med en femkilometer individuell start i morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer