Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Heier på Arsenal, nå må popstjerna synge for Liverpool

Dua Lipa skal fremføre sanger under Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool.

VERDENS ØYNE MOT SEG: Dua Lipa skal fremføre sanger foran flere millioner TV-seere. Foto: NTB Scanpix
VERDENS ØYNE MOT SEG: Dua Lipa skal fremføre sanger foran flere millioner TV-seere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Real Madrid - Liverpool spilles 26. mai i ukrainske Kiev.

(FourFourTwo): Om 19 dager er det avspark i Champions League-finalen mellom Real Madrid og Liverpool.

Under åpningsseremonien i ukrainske Kiev er det 22 år gamle Dua Lipa som har fått æren av å fremføre låter fra sitt siste album.

Det blir en spesiell opplevelse for jenta fra London, som holder med et helt annet lag enn Liverpool i England.

- Familien min heier på Arsenal, og det jeg liker så godt med fotball er energien og lidenskapen som fansen har for spillet og som de viser i hver eneste kamp. På den måten er fotball ganske likt musikk - fansen er så dedikerte og engasjerte. Så jeg ser veldig fram til å opptre og være med på å tenne den gnisten og det engasjementet under åpningsseremonien med Pepsi, sier Dua Lipa i en pressemelding.

Dua Lipa er den yngste kvinnelige soloartisten som har oppnådd én milliard sidevisninger på youtube, noe hun er veldig stolt over.

- Det har vært et helt utrolig år med så mange uforglemmelige høydepunkter. Det å bli kåret til «Årets kvinnelige britiske solo-artist» under Brit Awards var fantastisk og en drøm som gikk i oppfyllelse. Det har også vært et rekordår for meg - det er sprøtt å bli den yngste kvinnelige soloartisten til å nå én milliard visninger på youtube, sier Lipa.

- Det er noe fansen har gitt meg som jeg er veldig stolt over og det å spille under Champions League-finalen er en perfekt start på sommeren for meg og min musikk. Jeg kan ikke vente med å opptre foran fansen i Kiev og de millionene som ser på rundt om i verden - atmosfæren kommer til å være elektrisk! sier hun videre.

22-åringen er også låtskriver og modell.

Forrige sesong var det Black Eyed Peas som sto bak åpningsshowet før finalen mellom Juventus og Real Madrid.

Det var ikke alle fotballsupportere som var så fornøyd med at det ble holdt konsert før finalen. Mange tok til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media