Heiner Mora føler seg snytt for lønn i Hønefoss

Rømmer til Costa Rica. Igjen.

 BORTE IGJEN:   Heiner Mora har dratt tilbake til Costa Rica igjen. Spilleren mener han ikke har fått lønna han skal få i Hønefoss.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BORTE IGJEN: Heiner Mora har dratt tilbake til Costa Rica igjen. Spilleren mener han ikke har fått lønna han skal få i Hønefoss. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Den costaricanske høyrebacken Heiner Mora mener Hønefoss har begått et kontraktsbrudd som gir ham tillatelse til å forlate norsk fotball.

Tidligere denne sesongen reiste 28-åringen hjem til Costa Rica uten klubbens tillatelse. Men i forrige uke var Mora tilbake på klubbens treninger, og partene så ut til å ha lagt gamle konflikter bak seg.

Nå har han imidlertid bestemt seg for å forlate klubben nok en gang. Ifølge Ringerikes Blad har han sagt til costaricansk mediene at han mener klubben ikke har overholdt sine forpliktelser, fordi de har holdt tilbake to lønninger.

Den costaricanske spillerforeningen har engasjert seg i saken, og vil kreve at kontrakten hans blir opphevet.

Hønefoss BK er ordknappe om saken.

- Vi har registrert at Heiner Mora er reist hjem, men har ingen kommentar utover det, sier styreleder Terje Raastad i HBK Toppfotball.

(NTB)