Heiner Mora truer med å legge opp hvis ikke Hønefoss lar han forlate klubben

Vil hjem til Costa Rica.

PROTESTERER: Heiner Mora savner familien i Costa Rica, og truer med å legge opp hvis ikke Hønefoss lar han dra hjem.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
PROTESTERER: Heiner Mora savner familien i Costa Rica, og truer med å legge opp hvis ikke Hønefoss lar han dra hjem.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB ScanpixVis mer

Heiner Mora blir ikke enig med Hønefoss. Dersom han ikke får avsluttet kontrakten med HBK, vurderer costaricaneren å legge opp, skriver Ringerikes Blad.

- Hvis jeg ikke finner en bra løsning sammen med klubben, har jeg tenkt tanken på å legge opp selv om det er vanskelig. Jeg liker jo å spille fotball, sier Mora til lokalavisen.

Han ønsker seg hjem til familien og Costa Rica, men Hønefoss vil ikke uten videre gi fra seg backen. En av årsakene til det er at Mora har fått en saftig sign-on-fee.

Ifølge Ringblad er det snakk om et beløp i hundretusenkronersklassen. De pengene har Mora bundet opp i et hus i hjemlandet.

- Jeg har ikke pengene klubben krever å få tilbake. Derfor vil jeg prøve å finne en løsning sammen med klubben, slik at jeg slipper å få en økonomisk byrde på meg, sier Mora.

Han imponerte i vårsesongen, men depresjon og savn av familien har satt Mora ut av spill. Han er tilbake på Ringerike, men trener ikke med HBK.

(NTB)