Heinze føler seg ferdig på Old Trafford

Men er ikke anti-United.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds mektige labb seiret da Premier Leagues panel nektet Gabriel Heinze en overgang til Liverpool i går.

I dag snakker argentineren i Daily Mirror. Han er skuffet over at ligaen valgte å tro United på at brevet med overgangsløftet bare gjaldt salg utenlands.

- For meg er dette ille, jeg håpet at jeg kunne forhandlet med Liverpool, sier Heinze og legger til at han fortsatt har tro på en løsning.

- Jeg har bedt advokatene mine om å få til en avtale med United, en som passer alle parter.

29-åringen har kontrakt på Old Trafford i to år til. Den allsidige forsvareren har liten tro på at han kan bli i klubben.

- Dette er ikke en krig, og jeg er ikke anti-United. Jeg ville bare forsvare min rett til å lete etter en ny klubb uten restriksjoner. Men jeg må se på mitt United-opphold som avsluttet, sier Heinze.

United ønsker å selge den tidligere PSG-stopperen til en europeisk klubb. Så langt har bare Lyon vist interesse. Lite tyder på at Heinze lar seg presse av klubben.

- Jeg er lei av høre rykter om at jeg skal til Frankrike, Italia eller Spania. Jeg har aldri snakket med klubber i de landene, fordi i hodet mitt var det bare Liverpool, sier argentineren.

SPILLER ALDRI MER FOR UNITED: Gabriel Heinze har forstått at han trolig er klubbens mest upopulære mann. Nå vil han ordne opp med United, og skaffe seg en overgang til en annen klubb enn Liverpool. Foto: Scanpix/Afp
SPILLER ALDRI MER FOR UNITED: Gabriel Heinze har forstått at han trolig er klubbens mest upopulære mann. Nå vil han ordne opp med United, og skaffe seg en overgang til en annen klubb enn Liverpool. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

United fikk medhold i at Heinez var informert om at han ikke fikk gå til en av klubbens rivaler. Så er spørsmålet om det gjelder bare de beste klubbene i Premier League.

Ifølge The Sun har West Ham tatt kontakt med United, med tanke på et lån av Heinze.

Heinze føler seg ferdig på Old Trafford