Heinze prøver å snakke seg vekk fra United

Møtte Ferguson.

(Dagbladet.no): I går var det D-dag for Gabriel Heinze, endelig tilbake fra ferie etter deltakelse for Argentina i Copa America. Han stilte på kontoret til manager Alex Ferguson, etter en sommer hvor Liverpool har skapt stor oppstandelse med kravet om å få kjøpe 29-åringen.

- Jeg har snakket med treneren og jeg har insistert på at mitt ønske er å forlate klubben, hvis et stort tibud kommer på bordet, sier Heinze til Daily Mail.

Fordi han mener United lovet ham nettopp det, uten å spesifisere land og klubb.

Bare bud fra Liverpool

- I dag finnes det bare ett tilbud, og det er fra Liverpool. Det er skyld i problemet, sier Heinze.

Manchester United har tidligere i sommer avvist at de har sendt Heinzes agent et brev der de gir enhver klubb som byr over 6,8 millioner pund rett til å kjøpe den anvendelige forsvareren. For det gjaldt ikke rivalene i England.

- Vi mottok en henvendelse mandag kveld, og det var et betydelig tilbud. Vi avslo det fordi det er Liverpool. Vi kommer ikke til å selge noen spillere til Liverpool, Arsenal eller Chelsea, sa United-direktør David Gill for to uker siden.

Ferguson er ikke mindre innbitt:

FERDIG? Gabriel Heinze forteller at han møtte United-sjef Alex Ferguson i går, der han igjen forlangte å bli solgt fra klubben. Og hvem er de eneste interesserte? Jo, Liverpool. Foto: Scanpix/Reuters
FERDIG? Gabriel Heinze forteller at han møtte United-sjef Alex Ferguson i går, der han igjen forlangte å bli solgt fra klubben. Og hvem er de eneste interesserte? Jo, Liverpool. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg kan garantere deg at Liverpool ikke skal få Gabriel Heinze.

Siden har Heinze fått advokathjelp av Liverpool, slik at han bli den første United-spilleren på 43 år som stikker fra Old Trafford til Anfield.

Venter på advokatrapport

Heinze stiller seg tvilende til Uniteds salgsnekt, og sier i dag igjen at han har satt jurister på saken.

- Tidligere i sommer fikk et et løfte fra Unitd at jeg kunne gå dersom de fikk til en avtale som var bra for begge parter, og for øyeblikket er det et tilbud fra Liverpool, sier Heinze som legger til at han forstår Ferguson.

- Han tar dette alvorlig og jeg forstår hvordan han tenker. Men jeg tar også dette alvorlig, og jeg kommer til å vente noen dager på en fullstendig rapport fra mine advokater.

Det er ikke kjent hvordan Ferguson reagerte da Heinze dukket opp på Uniteds treningsfelt igjen i går, og foreløpig har ikke klubben kommet med noen uttalelse om den argentinske spilleren.

Ifølge Daily Telegraph har Heinze bedt Premier League om hjelp til å komme seg ut av floken. Et utvalg med tre personer skal kalle inn til en høring neste uke

Heinze prøver å snakke seg vekk fra United

Daily Mirror skriver i dag at Heinzes møte med Ferguson varte en halvtime. Han trente ikke, på grunn av en muskelskade.

GARANTI: Alex Ferguson avviser konsekvent at Heinze blir Liverpool-back.