Isabelle Pedersen med sterk vinter

Hekke-Isabelle ble trillet bort i rullestol - har blitt trigget av VM-skuffelsen

Hekkeløperen Isabelle Pedersen (26) reiste seg umiddelbart etter nedturen i London-VM sist sommer. I vinter har hun satt personlige rekorder.

TRIST: Isabelle Pedersen skadet seg i 100 meter hekk semifinalen under friidretts-VM i fjor. Det har gitt motivasjon i treningsarbeidet Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TRIST: Isabelle Pedersen skadet seg i 100 meter hekk semifinalen under friidretts-VM i fjor. Det har gitt motivasjon i treningsarbeidet Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var 11. august i fjor at det skjedde. Isabelle Pedersen var på god vei til finaleplass på 100 meter da hamstringen tok tak over den sjuende hekken.

Finaledrømmen brast i semifinalen.

Etterpå var hun utrøstelig i et par timer, men jenta fra Bergen deppet ikke lenge.

– Det var selvsagt sårt å se den tredje sakteste finalen i VM-historien fra sidelinjen og vite at jeg kunne hatt en kjempesjanse til å gjøre en god plassering. For saken var, selv om det aldri kom tall på papiret den dagen i London, så var det et bevis på at jeg er på vei til noe større, skriver Isabelle Pedersen i en mail til NTB.

Hun har trent i USA den siste tiden, og fredag stiller hun i Diamond League-stevnet i Doha.

Skremmeskudd

Pedersen utdyper hvorfor hun slett ikke bare tok med seg dårlige minner fra VM-dagene i London.

- Det er ikke hver dag at du skremmer verdensrekordholderen ut av blokkene slik at hun løper rett inn i den første hekken. Jeg ledet også den semifinalen før jeg ble skadd, og hun som vant semifinaleheatet tok sølv i finalen. Derfor var det mye godt å ta med seg fra VM, selv om jeg ble trillet ut av stadion i rullestol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer