Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Hekkejomfruen»: - De kommer til å dra så mange damer i de buksene

Lolo Jones tror på OL-napp for de norske curlinggutta.

SJEKKEBUKSENE PÅ: Lolo Jones skal kjøre bob for USA under vinterens leker i Sotsji. Hun tror at de norske curlinggutta kommer til å ha draget på damene i OL-landsbyen med sine fargesprakende bukser. Foto: Doug Pensinger AFP NTB Scanpix / Jonathan Hayward AP NTB Scanpix / twitter.com/lolojones
SJEKKEBUKSENE PÅ: Lolo Jones skal kjøre bob for USA under vinterens leker i Sotsji. Hun tror at de norske curlinggutta kommer til å ha draget på damene i OL-landsbyen med sine fargesprakende bukser. Foto: Doug Pensinger AFP NTB Scanpix / Jonathan Hayward AP NTB Scanpix / twitter.com/lolojones Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere hekkeløperen Lolo Jones, som skapte blest da hun i en alder av 30 avslørte at hun var jomfru, overrasket alle i fjor vinter da hun gjorde det klart at hun ville prøve å bli en del av det amerikanske bob-landslaget i OL i Sotsji.

Grunnen til det noe uventede karrierevalget var at hun var desperat etter en OL-medalje etter et skuffende mesterskap i Beijing og London.

Draget på damene Selv om det enda ikke er bestemt om Jones og hennes makker Jamie Greubel blir ett av de tre amerikanske toer-lagene, ser det lyst ut etter helgens 2.-plass i Park City.

Jones har allerede begynt å se på hvem andre som skal til Sotsji, og av hennes medolympiere har spesielt de norske curlinggutta fått hennes oppmerksomhet.

I en melding på Twitter skriver Jones at det ikke er noen tvil om hvem som kommer til å ha draget på damene i OL-landsbyen. Det er skip Thomas Ulsrud og resten av det norske curlinglandslaget i sine fargesprakende bukser.

- De kommer til å dra så mange damer i OL-landsbyen når de går rundt med de buksene, skriver hun.

Om hun selv føler seg i fare for å falle for de norske sjarmørene vites ikke.

- Tyngre enn noensinne Ulsrud og kompani viste under EM i Stavanger at OL-formen er i anmarsj, men at de fortsatt har litt å gå på etter at Sveits ble for sterke i finalen.

Men med 59 dager igjen til det braker løs i Sotsji er det tid til å finpusse på detaljene.

JOMFRUELIG: Jones skapte rabalder da hun i en alder av 30 kunngjorde på Twitter at hun var jomfru. Siden den gang har hun blitt en mediayndling over hele verden. Foto: Christopher Polk/Getty Images for ESPY/AFP
JOMFRUELIG: Jones skapte rabalder da hun i en alder av 30 kunngjorde på Twitter at hun var jomfru. Siden den gang har hun blitt en mediayndling over hele verden. Foto: Christopher Polk/Getty Images for ESPY/AFP Vis mer

Jones på sin side har også forberedt seg godt. Tidligere i høst avslørte hun at hun daglig spiser 9000 kalorier for å nå den ideelle vekta før lekene.

- Jeg er tyngre enn jeg noensinne har vært. Det har vært veldig mye arbeid, men nå er jeg bare halvannen kilo unna målet, sier hun til USA Today.

Men tro bare ikke at 31-åringen bare har spist. Det er mange timer med trening som ligger til grunn for at drømmen om en olympisk medalje omsider skal gå i oppfyllelse i Russland.

- Jeg er opprømt over alle disse musklene. Magemusklene mine er fortsatt synlige, jeg er fortsatt markert - bare supersolid. Førerne liker ikke tynne lagkamerater, de vil ikke føle at det er de som dytter tyngst. Hvis jeg hadde vunnet en jævla medalje, hvilken medalje som helst, ville jeg ikke vært bobsleigh-utøver, sier hun.

Thomas Ulsrud har ikke svart på Dagbladets henvendelser i dag.