«Hekkejomfruen» blir beskyldt for barslagsmål

Lolo Jones er i trøbbel.

BESKYLDT FOT BARSLAGSMÅL: Den amerikanske idrettsutøvere LoLo Jones mistenkes for å ha havnet i bråk med en annen jente på en bar i Lake Placid. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB Scanpix
BESKYLDT FOT BARSLAGSMÅL: Den amerikanske idrettsutøvere LoLo Jones mistenkes for å ha havnet i bråk med en annen jente på en bar i Lake Placid. Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Lolo Jones er hekkeløper, og en del av det amerikanske landslaget i bob. Hun har gullmedaljer i innendørs VM, og tok gull sammen med mix-laget i bob i VM i år.

Etter at Jones i fjor fortalte på Twitter at hun fortsatt er jomfru, har hun fått kallenavnet «hekkejomfruen». Tidligere denne måneden skrev Dagbladet om den 21 år gamle college-studenten Bubby Lyles som sikret seg en date med den amerikanske idrettsutøveren etter at han fikk 150 000 retweets på Twitter.

Nå får 30-åringen uønsket oppmerksomhet.

Tidligere svømmer Amy van Dyken har sitt eget show på Fox Radio, og mandag denne uken fortalte hun lytterne at Jones skal ha vært i barslagsmål, med stedatteren til Tony Carlino. Carlino er tidligere utøver i bob, trener, og nå leder i Olympic Sports Complex i Lake Placid.

Ifølge ESPN går rapportene ut på at Jones begynte å krangle med Carlinos stedatter på den populære klubben Roomers i Lake Placid på lørdag, og dørvaktene på stedet måtte skille de to jentene.

Det amerikanske bobforbundet har ikke funnet bevis for at Jones slo ned Carlinos stedatter, og kommer ikke til å straffe den amerikanske utøveren.

- Det kan forandre seg hvis vi få ny informasjon, men jeg tror ikke det kommer til å skje, sier Darrin Steele i det amerikanske bobforbundet.

- Men det er en viktig påminnelse om at våre utøvere må unngå å sette seg selv i situasjoner hvor ting som dette kan skje. Vi er alle lei oss på grunn av denne hendelsen, og vi ønsker å legge det bak oss, og heller fokusere på å vinne medaljer i Sotsji.

Jones har ikke kommentert påstanden.