Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hekkestjerne bytter ut treneren etter 14 år

- Selvsagt er jeg skuffet.

NYE IMPULSER: Sally Pearson bytter ut treneren hun har samarbeidet med i 14 år. Hun forteller at hun trenger nye impulser. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB Scanpix
NYE IMPULSER: Sally Pearson bytter ut treneren hun har samarbeidet med i 14 år. Hun forteller at hun trenger nye impulser. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/NTB Scanpix Vis mer

Den australske hekkløperen Sally Pearson trenger nye ideer og bryter med trener Sharon Hannan.

De to har samarbeidet i 14 år. Pearson tok OL-gull på 100 meter hekk i London i fjor. I år ble det annenplass i VM bak amerikanske Brianna Rollins.

- Tiden er inne for å gå hver vår vei. Sharon har gjort meg til en mester, men skal jeg nå neste nivå så trenger jeg noe nytt i treningshverdagen, sier Rollins.

27-åringen har ikke bestemt seg for hvem som skal bli hennes nye trener.

- Selvsagt er jeg skuffet, men Sally og jeg har diskutert ulike løsninger. Hun mener dette er til det beste for henne. Vi har hatt noen utrolige prestasjoner. Vi har erobret verden. Jeg ønsker henne all suksess i framtiden, sier Hannan.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media